Dream it – do it!

Tijdens de lockdown heb ik meer gewerkt áán dan ín mijn Weerhuys. Door het succes van de workshops, verdween de webshop wat naar de achtergrond. Terwijl ik me afgelopen seizoen bezig hield met marketing en social media, kreeg ik steeds meer zin om mijn shop “af te stoffen” en een frisse herstart te gaan maken. In het kader van ‘dream it – do it’ heb ik Het Weerhuys eindelijk officieel ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. YEAH!
De website hoop ik nog uit te breiden met een winkelmandje en een betaalsysteem om voor jou het online winkelen makkelijker te maken.
Wat zeker zal blijven zijn de producten van natuurlijke materialen in naturellen en vergrijsde kleuren, een combinatie van modern landelijke en Scandinavische stijl.⁠ Ook blijft het kleinschalige karakter, met de focus op ‘handmade. Handgemaakt door mij, maar ook door andere creatievelingen.⁠
De eerste samenwerking is een feit, en wauw, wat ben ik enthousiast en trots. In dit bericht vertel ik je daar graag meer over.

Deel dit bericht