Atelier en winkel

Wil je HET WEERHUYS bezoeken, dan kom je achterom. Onze knusse atelierwinkel, een beetje verstopt achter in de tuin, bestaat uit drie delen: een winkeltje, een kleine keuken en een inspirerend atelier.

Atelier
Het atelier is mijn werkruimte. Hier bedenk, ontwerp en maak ik de meeste producten. Met kasten en dozen vol materialen en gereedschappen binnen handbereik is het hier heerlijk werken. Aan de grote tafel is plaats voor 6 tot 8 personen voor het volgen van één van onze workshops. Inspiratie is er volop.

Winkel
In onze winkel kun je lekker rondsnuffelen en kennismaken met onze unieke collectie cadeau- en interieurartikelen. Je vindt hier voornamelijk handgemaakte, maar ook nieuwe en bewerkte producten die passen bij onze modern landelijke stijl. Artikelen van pure materialen, zoals katoen, linnen, wol, papier, hout en beton. In neutrale en vergrijsde kleuren, maar ook in contrastrijk zwart-wit. Nuttige en bruikbare, maar ook luxe en decoratieve producten. Met oog voor afwerking en detail.

Cadeautjes pakken we graag mooi voor je in.

Vanuit de keuken kunnen we zorgen voor koffie, thee en lekkers voor onze bezoekers.

Twee keer per jaar organiseren we open dagen, de data zullen worden vermeld op deze site én op Facebook/Instagram. HET WEERHUYS is ook op afspraak te bezoeken. Je bent van harte welkom!

Deel dit bericht