Atelier en winkel

Wil je Het Weerhuys bezoeken, dan kom je achterom. Mijn sfeervolle atelierwinkel vind je achter in de tuin. Wij wonen aan de rand van Tjerkgaast, een klein dorp in de gemeente De Friese Meren in zuidwest Friesland, vlakbij Sloten, het kleinste stadje van de Friese elf steden.

Het Weerhuys Tjerkgaast

Atelier
Het atelier is mijn werkruimte. Hier bedenk, ontwerp en maak ik de meeste producten. Met kasten en dozen vol materialen en gereedschappen binnen handbereik is het hier heerlijk werken. Aan de twee tafels is plaats voor 10 tot 12 personen voor het volgen van één van onze creatieve workshops. Inspiratie is er volop.

Winkel
In mijn winkel kun je lekker rondsnuffelen en kennismaken met mijn unieke collectie cadeau- en interieurartikelen. Je vindt hier voornamelijk handgemaakte, maar ook nieuwe en bewerkte producten die passen bij een modern landelijke stijl. Artikelen van pure materialen, zoals katoen, linnen, wol, papier, hout en beton. In neutrale en vergrijsde kleuren, maar ook in contrastrijk zwart-wit. Nuttige en bruikbare, maar ook luxe en decoratieve producten. Met oog voor afwerking en detail.

Cadeautjes pak ik graag mooi voor je in.

Vanuit de keuken kan ik zorgen voor koffie, thee en lekkers voor mijn bezoekers.

Twee keer per jaar organiseer ik open dagen, de data zullen worden vermeld op deze site én op Facebook/Instagram. Het Weerhuys is ook op afspraak te bezoeken. Je bent van harte welkom!

Via de volgende knop neem je gemakkelijk contact op voor het maken van een afspraak voor het bezoeken van Het Weerhuys.

atelier het weerhuys workshops friesland
workshopruimte atelier het weerhuys workshops friesland
creatieve workshops en woonaccessoires in landelijke stijl van atelierwinkel het weerhuys