Nieuw: Artwork by Madelon

Toen ik de aquarellen van Artwork by Madelon tegenkwam op Instagram was ik meteen geraakt door de schoonheid ervan; de natuurlijke kleuren en de prachtige details van de grassen en vogels. Ik was verkocht!

De originele illustraties zijn met aquarel geschilderd door de Nederlandse kunstenaar/illustrator Madelon van Bochove in haar atelier in Hoogland (provincie Utrecht). Kenmerkend voor haar werk zijn het intuïtieve kleurgebruik, de (ingehouden) emotie en de vaak surrealistische, verstilde sfeer.

Met trots kan ik vertellen dat ik haar werk in mijn collectie heb mogen opnemen. De prachtige prenten met vogel- en botanische afbeeldingen zijn verkrijgbaar als kaart, prent en poster (op A6-, A5- en A4-formaat). Om cadeau te doen, te versturen of om in te lijsten & een mooi plekje te geven in je interieur.

Prent A5 grassen aquarel
aquarel hazenstaart botanisch in lijst

Deel dit bericht