Gastenboek

Wij zijn heel benieuwd naar je ervaring met HET WEERHUYS en onze website. Je kunt een bericht achterlaten via het formulier onderaan deze pagina.

30 berichten in ons Gastenboek

 1. We hebben afgelopen zondag een hele gezellige workshop handettering gehad. Iedereen was heel enthousiast. Een aanrader dus!

 2. Ik had een memobord besteld en ik kreeg geen bevestiging terug.. ik heb gebeld en meteen werd er actie genomen door met mij mee te denken hoe het kon dat ik geen mail terug kreeg. Mij werd er verteld dat de emails naar hotmail vaker bij de spam terrecht komen. En ja hoor, daar stond de mail! Het geld moest ik overmaken en het kado werd zsm op de post gedaan. Ik kreeg dit na het weekend meteem binnen! Wat ik fijn vond is dat er direct actie werd ondernomen op een klantvriendelijke manier. Hier ga ik zeker nog wat bestellen!

 3. Gisteren een super gezellige en leuke workshop handlettering gehad op locatie (voor ons erg handig)
  vandaag mijn papier afgemaakt. Ik ben helemaal om, en vraag nu aan iedereen of ze een briefje ergens voor nodig hebben
  Deze workshop hebben we gedaan met Zij-actief Steggerda, en alle dames hebben inspiratie opgedaan, en waren druk aan het werk.

 4. Het zwarte wandrek besteld en een dag nadat ik de track & trace-code kreeg; werd het al geleverd, in België dan nog! Mooie en stevige verpakking. Héél goeie service; en bovendien werd het wandrek als cadeautje ook erg geapprecieerd!

 5. Vorige week heb ik wat spulletjes besteld bij het Weerhuys.
  Een paar dagen later ( weekend zat er tussen) ontving ik het pakketje. Super mooie spullen, heel netjes en vooral leuk verpakt. Echt een cadeautje voor mezelf. Bedankt!

 6. Anita heeft een prachtig atelier. Mooie cadeaus voor een leuke prijs. Ze is erg gastvrij. De nieuwe website ziet er goed uit!

Schrijf een bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*