Vogeldoeboek | herken, teken, noteer

Vogeldoeboek, met mooie verhalen van vogelkenner Dick de Vos over 36 vogelsoorten die je in jouw omgeving kunt waarnemen, voorzien van prachtige tekeningen van Jojanneke Ouwehand.

Vogels kijken is een van de populairste natuuractiviteiten van dit moment. Met dit vogelboek kun je al je waarnemingen en ervaringen bewaren. Maak notities, leer over de vogels die je ziet en geniet van de gedetailleerde tekeningen van de meest voorkomende vogelsoorten in de Lage Landen.

Vogelkenner en natuurgids Dick de Vos deelt leuke en nuttige weetjes over de vogels, ingedeeld naar landschapstype, en geeft tips over onder meer verrekijkers, fotografie en vogelgeluiden. Illustrator Jojanneke Ouwehand laat in dit handzame en fraaie boek bovendien zien hoe je jouw favoriete soorten zelf kunt tekenen! Creëer zo je eigen unieke vogelboek.

Als je dit boek leest krijg je meteen zin om op pad te gaan. Een aanrader voor iedereen die vogels wil kijken. Geweldig cadeau-idee voor een natuurliefhebber en (beginnend) vogelaar.

Inclusief handig sluitelastiek.


Taal: Nederlands

Uitvoering: Hardback

Uitgever: Terra

EAN: 9789089898913

Aantal pagina’s: 160

Afmetingen: 207 x 158 x 19 mm


Prijs: € 20,99