Tuinfakkel buitenkaars XL zwart

Sfeervolle tuinfakkel in zwart voor heerlijk lange zomeravonden in de tuin of op de camping! De stoere, zwarte kleur steekt mooi af tegen het groen in je tuin. Deze stoere zwarte fakkel is een prachtig contrast met het groen buiten!

Deze rustieke buitenfakkel behoort tot de collectie van het merk ‘Rustik Lys’. De buitenkaars zit op een bamboestok, die je in de grond kan prikken of in een emmer met zand. Ideaal voor een tuinfeest of bruiloft, maar ook gewoon mooi als tuindecoratie. Leuk voor het roosteren van marshmellows of als sfeermaker voor op de camping. Tijd om naar binnen te gaan? Blaas de kaars uit en geniet morgen opnieuw van dit toffe item.

De buiten fakkels worden met de hand gemaakt van gerecyclede paraffine, op een bamboe stok. Ze worden gemaakt van een keiharde wassoort waardoor je hem gewoon kunt laten staan. Ook in zon zal de tuinfakkel niet smelten of verkleuren. De tuinfakkels hebben een mooie grote vlam, een brandduur van maar liefst 10 uur. De XL kaarsen branden schoon, walmen of spetteren niet.

Let op: gebruik de tuinfakkel niet bij harde wind of regen. Buitenkaarsen zijn gevoelig voor vocht in combinatie met vorst. Zij kunnen dan barsten.

Leuke cadeautip voor een liefhebber van tuinfeestjes, tuinieren of camperen. De fakkel wordt feestelijk verpakt geleverd.

Productspecificaties tuinfakkel zwart

Kleur: zwart

Materiaal: parafine, bamboe

Afmetingen kaars: 3,8 x 20 cm (totale hoogte: ca 68 cm)

Aantal branduren: 10

Merk: Rustik Lys

zwarte tuinfakkel buitenkaars

Over Rustik Lys: Liefdevol, eerlijk en ambachtelijk: zo worden de kaarsen van ‘Rustik Lys’ gemaakt. Rustik Lys werkt al sinds zijn oprichting (in 1995) samen met dezelfde kaarsenfabriek, dat hoogkwalitatieve kaarsen aflevert. Vroeger stond de fabriek in Denemarken; vandaag vindt de productie plaats in Oost-Europa. De kaarsenfabriek valt nog steeds onder Deens management, wat er voor zorgt dat uitsluitend de Deense kwaliteitsnorm wordt gehanteerd. De kaarsen van ‘Rustik Lys’ worden grotendeels op traditionele wijze en deels met de hand vervaardigd, met de beste grondstoffen en met fabricagemethodes die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. Alle gebruikte grondstoffen (paraffine, lonten, pigmenten) zijn van Europese (en voornamelijk Duitse) bodem.

Rustik Lys garandeert dat deze kaarsen:

  • gemaakt zijn van RAL gecertificeerde parafine, uitgesloten van giftige stoffen en harde metalen.
  • voldoen aan alle wettelijke keurmerken en Europese regels.
  • schoon branden (niet roeten/walmen of spetteren).
  • lontjes hebben die gemaakt zijn van 100% natuurlijk EKO-TEX gecertificeerd katoen.
  • langer branden dan andere kaarsen.
  • branden met een rustige vlam.
  • niet druipen/lekken, mits gebrand volgens de Brandinstructies kaarsen Rustik Lys.
Prijs: € 6,95