Naaikamer

Behalve mijn fijne atelier in de tuin, heb ik op de bovenverdieping van ons huis ook nog een kleine naaikamer. Door tijdgebrek heb ik daar de laatste maanden niet zoveel tijd doorgebracht. Maar omdat ik daar toch wel heel graag weer aan het werk wil, heb ik tijdens de laatste lock-down al mijn naaispullen letterlijk en figuurlijk afgestoft.

Mijn naaimachine is een Gritzner Tipmatic 6152, een zeer uitgebreide, mechanische naaimachine met steekbreedteregeling, instelbare naaldstand, extra borduursteken en – waar ik het meest blij mee ben – het dubbelstoftransport. Daarnaast heb ik nog een lockmachine (een Babylock Imagine) voor het netjes en stevig afwerken van de naden.

Online kocht ik een paar leuke nieuwe patronen en nu de winkels weer open mogen – hoera – kon ik eindelijk weer de stad in om materialen te shoppen. En zo heb ik heerlijk weer eens een dag doorgebracht in mijn naaikamer.

De eerste nieuwe producten komen binnenkort online. Benieuwd? Nog even geduld!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws van Het Weerhuys, meld je dan aan voor Het Weerbericht, de digitale nieuwsbrief vol inspiratie, tips en het laatste nieuws over workshops, producten en activiteiten.

januari 2022

Deel dit bericht