Mini vaasje Moos van Leeff

Gezellige hoekjes in huis creëer je makkelijk met mooie vaasjes. Mini Vase Moos van Leeff kan gevuld worden met enkele (droog)bloempjes, maar ook zonder bloemen is het al een blikvanger op zichzelf! Door de transparante glazen buis en de betonnen hartjesvorm heeft het vaasje een sierlijke uitstraling. Een lief cadeau voor bijvoorbeeld moederdag of voor die speciale dochter, zus of vriendin, en een mooi geschenk om een dierbare een hart onder de riem te steken.

Mini vaasje Moos cadeau doen?

Ik maak er graag (gratis) een mooi cadeau van. Desgewenst stuur ik het rechtstreeks – met een bericht van de afzender – naar de ontvanger. Je kunt dit aangeven bij je bestelling.

Afmetingen: 15 x 13,5 cm

Materiaal: beton, glas

Merk: Leeff

Over het merk: Leeff is een herkenbaar merk van Nederlandse bodem dat staat voor warmte, eenvoud en kwaliteit. Leeff laat zich inspireren door de momenten die er écht toe doen. Die waardevolle stukjes tijd die o zo goed voelen. En die je het liefst voor altijd zou willen bewaren. Met woonaccessoires die speciaal zijn ontworpen om de waardevolle momenten van het leven mooi te maken. Leeff is daar waar volop geleefd wordt. Op een gezellig gedekte ontbijttafel, in een sfeervolle slaapkamer, tijdens een rustig avondje op de bank of huis vol met vrienden. Met sfeervolle kaarsen en stijlvol servies. Met behaaglijke plaids en heerlijke thee. Met stoere serveerplanken en mooie kaarsenhouders. 

Prijs: € 8,95