Gastenboek

Wij zijn heel benieuwd naar je ervaring met HET WEERHUYS en onze website. Je kunt een bericht achterlaten via het formulier hieronder (even naar beneden scrollen).

55 berichten in ons Gastenboek

 1. Ik heb mooie gastendoekjes besteld bij het Weerhuys en daarover contact gehad met Anita. Zij is zeer klantgericht en niets is haar teveel om de klant tevreden te stellen. Gastendoekje (snel) ontvangen en helemaal leuk en creatief vervaardigd. Ik kom zeker nog terug om leuke spulletjes te kopen ! Dankjewel Anita !

 2. Met de P.V. van Antoniuszorggroep op 20 februari een workshop Houten bord met eigen tekst(en) erop gemaakt met Anita op locatie.
  Schitterend al die verschillende resultaten; bedankt Anita.
  Weer voor herhaling vatbaar!

 3. Zaterdag 08 februari hebben we met 6 vriendinnen (elk) het memobord gemaakt. We hebben (mede dankzij de hartelijkheid en gezelligheid van Anita) een hele leuke middag gehad en zijn met prachtige memoborden naar huis gegaan. Mocht je nog een leuke workshop zoeken, dan kan ik “Het Weerhuys” zeker aanraden!

 4. Gistermiddag zijn we met 4 vriendinnen afgereisd naar Tjerkgaast om bij Het Weerhuys een workshop macramé te volgen. Wat een mooie locatie! Het was nog een hele klus, maar onder de bezielende en enthousiaste leiding van Anita is het ons gelukt om met een prachtige plantenhanger naar huis te gaan! Anita, bedankt voor de gezellige en leerzame middag en wie weet tot ziens!

 5. Een geweldige workshop gehad we waren alle vier heel blij met het resultaat. En zullen zeker een keer terug komen want je begeleiding was geweldig, als het verkeerd ging zei je het moet zo. Heel rustig en duidelijk, bedankt Anita succes met je hobby’s en tot ziens.
  We hadden een geweldige dochters moederdag. Mede dankzij jou.

 6. Gisteren een gezellige moeder/zussendag gehad. Dit begon goed met een workshop macramè Gezellig en goed verzorgd! Trots op het gemaakte product een ring met daarin een hart. Iedereen was enthousiast! Smiddags alle 4 vol goede moed touw aangeschaft om hierin verder te gaan.
  Anita, bedankt voor de creatieve, gezellige en goed verzorgde workshop!

 7. Ik had 2 mooie klemborden besteld bij het weerhuys goede service en snel verzonden zodat k mijn cadeautjes op tijd had bedankt

Schrijf een bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*