Corona-proof workshops!

In de eerste maanden van de corona-crisis moest ik helaas alle workshops annuleren. Toch hebben we toen niet stilgezeten: samen met Albert (mijn lieve wederhelft) hebben we de keuken van het atelier opgeknapt. Mooie tegeltjes geplaatst, een nieuwe kleur op de wand (ik ❤ verbouwen). Een prachtige metamorfose!

Gelukkig kan ik inmiddels, uiteraard met inachtneming van de RIVM-maatregelen, wél weer workshops verzorgen. De Weerhuys-workshops vinden nu plaats op de meest uiteenlopende locaties – van Ierse pub tot voormalige fabriekskantine – zodat we de onderlinge 1,5 m afstand kunnen bewaren. Als het nodig is, draag ik een mondkapje.

Om ook weer workshops te kunnen geven in Het Weerhuys, heb ik besloten ook het atelier te verbouwen. De wand tussen het atelier- en winkelgedeelte is verwijderd, zodat er meer ruimte beschikbaar komt. Ik grijp meteen de kans om het atelier verder te restylen (zei ik al: ik ❤ verbouwen). Ik verwacht deze verbouwing in de tweede helft oktober te kunnen afronden.

Je kunt je dus nog steeds aanmelden, alleen of met een groepje, voor een workshop op locatie of straks weer in mijn nieuwe atelier!

Deel dit bericht