Bestellen van een product

Wanneer je één of meerdere producten van Het Weerhuys wilt bestellen, vul dan onderstaand formulier in met vermelding van aantal en omschrijving van de gewenste goederen. Vermeld naast je naam, adres en telefoonnummer ook of je de bestelling toegestuurd wilt krijgen, of dat je het komt afhalen. Je krijgt vervolgens per e-mail een bevestiging van je bestelling met informatie over aflevering en betaling.

Let op:
Als je een e-mail van mij verwacht, kijk dan ook eens in je spambox of mijn mail niet daarin terecht is gekomen. Dit kan vooral voorkomen als je een hotmail- of gmail-account hebt.

Na ontvangst van het totale bedrag worden de goederen verzonden of gereed gezet voor afhalen. Voor een aantal producten geldt een levertijd; is dit niet vermeld bij het product, dan wordt dit aangegeven in de bevestiging.

Verzenden van bestellingen

Voor de verzending worden standaard de tarieven van PostNL gehanteerd.

Je kunt een artikel ook als cadeau laten versturen; Het Weerhuys zal het dan feestelijk verpakt – met eventueel een bericht erbij van de schenker – verzenden. Geef dit duidelijk aan bij je bestelling.

Afhalen van bestellingen uitsluitend op afspraak.

Door onze producten te bestellen ga je akkoord met de Algemene Voorwaarden.  

Voornaam is verplicht
Achternaam is verplicht
Email adres is verplicht
Onderwerp is verplicht
Bericht is verplicht

Bericht wordt verzonden, even geduld aub... Uw bericht is in goede orde ontvangen. Hartelijk dank. Er is een fout opgetreden tijdens verzenden. Probeer het opnieuw.
bestelde producten worden als cadeau verpakt.