Amberblokje/geurblokje – Jasmijn

Haal de friszoete geur van jasmijnbloesem, musk en amber in huis met dit decoratieve amberblokje Jasmijn.

De amberblokjes Jasmijn zijn van hoge kwaliteit en de onweerstaanbare geur gaat langdurig mee. De geurblokjes worden op ambachtelijke wijze en volgens een eeuwenoud en traditioneel recept gemaakt in Marrakech, Marokko. 

Amberblokjes zijn van oorsprong een solide parfum dat op verschillende manieren gebruikt kan worden. De blokjes geven van zichzelf een lichte geur af.

Gebruik het witte amberblokje als huisparfum en leg het geurblokje in een mooi schaaltje in je woonkamer, slaapkamer, linnenkast of in het toilet. Een amberblokje gaat minimaal een jaar mee. Als de geur van het amberblokje wat afneemt, schrap er dan een laagje vanaf en het geurblokje ruikt weer als nieuw. Het schaafsel gooi je niet weg; dit kun je nog gebruiken in een geurbrander of in de stofzuigerzak. De geur verspreidt zich tijdens het stofzuigen en je hele huis ruikt lekker.

Let op:
Het geurblokje bevat wax, dat kan smelten als het warm wordt, waardoor vlekken kunnen ontstaan op materialen of kleding. Leg het amberblokje daarom altijd op een schaaltje of bakje of hang het op in een zakje.
Voorkom direct zonlicht, extreme hitte en vocht. Niet geschikt voor consumptie. Buiten bereik van kinderen en huisdieren houden.

Overzicht van toepassingen amberblokje Jasmijn:

  • als geurende decoratie in huis, op een schaaltje of in een zakje
  • laten smelten in een geurbrander of schaaltje op de verwarming
  • als parfum: wrijf het blokje over je pols of in je net
  • als luchtverfrisser in de auto (let op bij hoge temperaturen kan het amberblokje smelten – leg het op een schaaltje onder je stoel)
  • bij aromatherapie: de kalmerende geur van de blokjes bevordert ontspanning en heeft een gunstige invloed op je gezondheid
  • in de stofzuigerzak

Eigenschappen amberblokjes

Handgemaakt in Marokko

100% natuurlijk, alcoholvrij, vegan

Afmetingen: ca. 4,5 x 3,5 x 2 cm
(De geurblokjes zijn handgemaakt en daardoor kunnen de afmetingen en de kleur variëren).

Geurblokje ook verkrijgbaar als amberblokje black musk, amberblokje white musk, amberblokje amber, amberblokje fresh cotton.



Prijs: € 5,25