Aanmelden voor een creatieve workshop

Wil je je (individueel of als groep) aanmelden voor een originele, creatieve workshop van Het Weerhuys in Zuidwest Friesland, vul dan het onderstaande formulier volledig in. Geef daarbij aan om hoeveel personen het gaat, vermeld de locatie (in Het Weerhuys in Tjerkgaast of op een locatie elders in Friesland) en of jij/jullie voorkeur hebben voor een bepaalde dag of datum en tijdstip.
HET WEERHUYS zal per mail contact opnemen om de workshop te bevestigen of om mogelijkheden en verdere details te bespreken.

Heb je nog vragen, lees dan eerst: Algemene informatie creatieve workshops. Staat het antwoord op jouw vraag er niet bij, bel of mail ons dan gerust.

Let op:
Als je een e-mail van ons verwacht, kijk dan ook eens in je spambox of onze mail niet daarin terecht is gekomen. Dit kan vooral voorkomen als je een hotmail- of gmail-account hebt.

Door je aan te melden voor onze workshop ga je akkoord met onze Algemene Voorwaarden. Je vindt deze hier: Algemene voorwaarden.

Voornaam is verplicht
Achternaam is verplicht
Email adres is verplicht
Onderwerp is verplicht
Bericht is verplicht

Bericht wordt verzonden, even geduld aub... Uw bericht is in goede orde ontvangen. Hartelijk dank. Er is een fout opgetreden tijdens verzenden. Probeer het opnieuw.
creatieve workshops atelier Het Weerhuys Friesland