Aanmelden voor een creatieve workshop

Wil je je (individueel of als groep) aanmelden voor een originele, creatieve workshop van Het Weerhuys in Zuidwest Friesland, vul dan het onderstaande formulier volledig in. Geef daarbij aan om hoeveel personen het gaat, vermeld de locatie (in Het Weerhuys in Tjerkgaast of op een locatie elders in Friesland) en of jij/jullie voorkeur hebben voor een bepaalde dag of datum en tijdstip.
Anita Weerman zal per mail contact opnemen om de workshop te bevestigen of om mogelijkheden en verdere details te bespreken.

creatieve workshops atelier Het Weerhuys

Het atelier van Het Weerhuys

Heb je nog vragen, lees dan eerst: Algemene informatie creatieve workshops. Staat het antwoord op jouw vraag er niet bij, bel of mail me dan gerust.

Let op:
Als je een e-mail van mij verwacht, kijk dan ook eens in je spambox of mijn mail niet daarin terecht is gekomen. Dit kan vooral voorkomen als je een hotmail- of gmail-account hebt.

Door je aan te melden voor een workshop ga je akkoord met mijn Algemene Voorwaarden. Je vindt deze hier: Algemene voorwaarden.

Voornaam is verplicht
Achternaam is verplicht
Email adres is verplicht
Onderwerp is verplicht
Bericht is verplicht

Bericht wordt verzonden, even geduld aub... Uw bericht is in goede orde ontvangen. Hartelijk dank. Er is een fout opgetreden tijdens verzenden. Probeer het opnieuw.

Anita Weerman van Het Weerhuys

Anita Weerman