Workshops

HET WEERHUYS verzorgt leuke en betaalbare workshops in eigen atelier of op locatie! Bekijk hieronder ons uitgebreide aanbod. Klik op één van de workshops voor meer informatie.

Zin in een gezellige middag of avond creatief bezig zijn? Samen met een groep vriendinnen, collega’s of buren. Voor een familiedag, vrijgezellenfeest of teamuitje. Al ruim 700 personen gingen je voor en de reacties zijn onverdeeld positief.

De workshops kunnen gepland worden op woensdag, donderdag en vrijdag, zowel overdag als ’s avonds of op zaterdag (overdag). Een WEERHUYS-workshop duurt tweeënhalf tot drie uur.

Aanmelden
Je kunt je aanmelden voor onze workshops met het ‘aanmeldformulier’. Dit kan zowel individueel als per groep.
Je kunt je als groep aanmelden voor een workshop in ons atelier als je met minimaal vier, maximaal zes of acht personen bent, afhankelijk van de workshop.
Individueel inschrijven, of met twee of drie personen, is ook mogelijk. Deze aanmeldingen voegen we samen. Als er een groep van minimaal vier deelnemers is, plannen we in onderling overleg een datum.


Op locatie

Workshops voor groepen groter dan acht personen kunnen op een nader overeen te komen locatie worden gegeven. In een straal van max. 50 km en bij minimaal acht deelnemers rekenen wij geen voorrijkosten. Wij gaan er dan vanuit dat je zelf voor drinken en lekkers zorgt.

Opgave minimaal twee weken van te voren in verband met voorbereidingen en het inkopen van materialen. Een (eenvoudige) lunch in combinatie met een workshop is bespreekbaar. Kinderfeestje? Vraag naar de mogelijkheden!

 

Modern macramé

Macramé is weer helemaal terug van weggeweest. Met deze knooptechniek van de seventies en materialen van nu, kun je op een heel leuke manier super hippe woonaccessoires maken.
In deze workshop van HET WEERHUYS leer je met verschillende knopen/technieken een wandhanger* of een plantenhanger te maken. Je kunt kiezen uit diverse kleuren katoendraad, voor de wandhanger kun je werken met één of twee kleuren.

Deze workshop duurt ca. 3 uur; de wandhanger kun je eventueel thuis verder afmaken.

Kosten: € 22,50 (inclusief alle materialen, koffie/thee en iets lekkers)

* Workshop wandhanger onder voorbehoud van beschikbaarheid van (gekleurd) katoendraad.

Workshop Modern Macramé van Het WeerhuysWorkshop macrame plantenhanger Het WeerhuysWorkshop macrame wandhangerWorkshop macramé wandhanger

 

Deel dit bericht