Workshops

HET WEERHUYS verzorgt leuke en betaalbare workshops in eigen atelier of op locatie! Bekijk hieronder ons uitgebreide aanbod. Klik op één van de workshops voor meer informatie.

Zin in een gezellige middag of avond creatief bezig zijn? Samen met een groep vriendinnen, collega’s of buren. Voor een familiedag, vrijgezellenfeest of teamuitje. Al ruim 1000 personen gingen je voor en de reacties zijn onverdeeld positief.

De workshops kunnen gepland worden op donderdag en vrijdag, zowel overdag als ‘s avonds of op zaterdag (overdag). Een WEERHUYS-workshop duurt tweeënhalf tot drie uur.

atelier weerhuys creatieve workshops frieslandAanmelden
Je kunt je aanmelden voor onze workshops met het ‘aanmeldformulier’. Dit kan zowel individueel als per groep.
Je kunt je als groep aanmelden voor een workshop in ons atelier als je met minimaal vier, maximaal acht of tien personen bent, afhankelijk van de workshop.
Individueel inschrijven, of met twee of drie personen, is ook mogelijk. Deze aanmeldingen voegen we samen. Als er een groep van minimaal vier deelnemers is, plannen we in onderling overleg een datum.


Op locatie

Workshops voor groepen groter dan acht personen kunnen op een nader overeen te komen locatie worden gegeven. In een straal van max. 50 km en bij minimaal acht deelnemers rekenen wij geen voorrijkosten. Wij gaan er dan vanuit dat je zelf voor drinken en lekkers zorgt.

Opgave minimaal twee weken van te voren in verband met voorbereidingen en het inkopen van materialen. Een (eenvoudige) lunch in combinatie met een workshop is bespreekbaar. Kinderfeestje? Vraag naar de mogelijkheden!

Tekstbord maken

Er zijn genoeg leuke borden met teksten te koop, maar vaak nét niet met jouw persoonlijke favoriete quote erop. Daarom maak je deze nu gewoon zelf in de nieuwste workshop van HET WEERHUYS! We gaan handletteren op hout. Je kunt gebruik maken van één van de vele voorbeelden, maar je kunt ook helemaal zelf iets ontwerpen.

We beginnen met de techniek van het handletteren, hoe je een goede compositie maakt en hoe je verschillende lettertypes uitwerkt en combineert met leuke banners en doodles (eenvoudige tekeningen). Daarna breng je jouw ontwerp over op het hout en werkt deze uit met een verfstift.

Naar wens is het bord beschikbaar in kleur en/of met een ophangkoord. Dit dient tijdig te worden doorgegeven.

Kosten: € 20,00 (inclusief alle materialen, koffie/thee en iets lekkers)

Deel dit bericht