Workshops

HET WEERHUYS verzorgt leuke en betaalbare workshops in eigen atelier of op locatie! Bekijk hieronder ons uitgebreide aanbod. Klik op één van de workshops voor meer informatie.

Zin in een gezellige middag of avond creatief bezig zijn? Denk dan eens aan een creatieve workshop van Het Weerhuys. Samen met een groep vriendinnen, collega’s of buren. Voor een familiedag, vrijgezellenfeest of teamuitje. Al ruim 1000 personen gingen je voor en de reacties zijn onverdeeld positief.

De workshops kunnen gepland worden op donderdag en vrijdag, zowel overdag als ‘s avonds of op zaterdag (overdag). Een WEERHUYS-workshop duurt tweeënhalf tot drie uur.

atelier weerhuys creatieve workshops frieslandAanmelden workshops

Je kunt je aanmelden voor onze creatieve workshops met het ‘aanmeldformulier’. Dit kan zowel individueel als per groep.
Je kunt je als groep aanmelden voor een workshop in ons atelier als je met minimaal vier, maximaal acht of tien personen bent, afhankelijk van de workshop.
Individueel inschrijven, of met twee of drie personen, is ook mogelijk. Deze aanmeldingen voeg ik dan samen. Als er een groep van minimaal vier deelnemers is, plannen we in onderling overleg een datum.


Workshops op locatie

Workshops voor groepen groter dan acht personen kunnen op een nader overeen te komen locatie in Friesland en Noordoostpolder worden gegeven. In een straal van max. 50 km en bij minimaal acht deelnemers reken ik geen voorrijkosten. Ik ga er dan vanuit dat je zelf voor drinken en lekkers zorgt.

Opgave minimaal twee weken van te voren in verband met voorbereidingen en het inkopen van materialen. Een (eenvoudige) lunch in combinatie met een creatieve workshop is bespreekbaar. Kinderfeestje met workshop? Vraag naar de mogelijkheden!

Handlettering

In dit snelle, digitale tijdperk is handletteren de hippe, ambachtelijke tegenhanger. Het tekenen van leuke en inspirerende teksten op kaarten/posters, winkelramen of krijtborden is een ontspannende bezigheid met een uniek en persoonlijk resultaat.
In deze workshop leer je de techniek van het handletteren, hoe je een goede compositie maakt en hoe je verschillende lettertypes uitwerkt en combineert met leuke banners en doodles (eenvoudige tekeningen). Je maakt van je favoriete tekst een A4-poster. Met ons starterpakket – bestaande uit een instructie met voorbeelden, potlood, gum, pen, liniaal, kaarten, labels en papier – kun je thuis fijn verder gaan met handletteren. Je zult zien: als je eenmaal begonnen bent, ben je niet meer te stoppen.

Kosten: € 20,00 (inclusief alle materialen, koffie/thee en iets lekkers)

workshop handletteren quote

Deel dit bericht