Workshops

HET WEERHUYS verzorgt leuke en betaalbare workshops in eigen atelier of op locatie! Bekijk hieronder ons uitgebreide aanbod. Klik op één van de workshops voor meer informatie.

Zin in een gezellige middag of avond creatief bezig zijn? Denk dan eens aan een creatieve workshop van Het Weerhuys in de zuidwesthoek van Friesland. Samen met een groep vriendinnen, collega’s of buren. Voor een familiedag, vrijgezellenfeest of teamuitje. Al ruim 1200 personen gingen je voor en de reacties zijn onverdeeld positief.

De workshops kunnen gepland worden op donderdag en vrijdag, zowel overdag als ’s avonds of op zaterdag (overdag). Een WEERHUYS-workshop duurt tweeënhalf tot drie uur.

Aanmelden voor creatieve workshops

Je kunt je aanmelden voor onze creatieve workshops met het ‘aanmeldformulier’. Dit kan zowel individueel als per groep.
Je kunt je als groep aanmelden voor een workshop in ons atelier als je met minimaal vier, maximaal acht of tien personen bent, afhankelijk van de workshop.
Individueel inschrijven, of met twee of drie personen, is ook mogelijk. Deze aanmeldingen voeg ik dan samen. Als er een groep van minimaal vier deelnemers is, plannen we in onderling overleg een datum.

Wil je graag met z’n tweeën of drieën een workshop volgen, dan reken ik een toeslag.

Opgave minimaal twee weken van te voren in verband met voorbereidingen en het inkopen van materialen.

Kinderfeestje met workshop? Vraag naar de mogelijkheden!

Leuke workshops in ons atelier in Tjerkgaast (zuidwest Friesland)

Ons sfeervolle atelier vind je in Tjerkgaast, een klein dorp in de gemeente De Friese Meren, zuidwest Friesland; niet ver van Sneek, Lemmer, Balk, Joure en Heerenveen.

Thee, koffie en lekkers staat voor je klaar. Op verzoek verzorg ik een eenvoudige, maar smakelijke lunch in combinatie met een creatieve workshop.

En als je toch in Het Weerhuys bent, kun je uiteraard het assortiment bekijken aan voornamelijk handgemaakte woondecoraties en cadeauartikelen in een modern landelijke en naturel stijl. Van je aankoop maak ik met plezier een mooi cadeau.

De atelierwinkel is voorzien van verwarming en een toilet. Je auto parkeer je gratis op nog geen 50 meter van Het Weerhuys.

Creatieve workshops op locatie

Workshops voor groepen groter dan acht personen kunnen op een nader overeen te komen locatie in Friesland en Noordoostpolder worden gegeven. In een straal van max. 25 km en bij minimaal acht deelnemers reken ik geen voorrijkosten. Ik ga er dan vanuit dat je zelf voor drinken en lekkers zorgt.

Bekijk hier het aanbod creatieve workshops.

Workshop: Creative Bullet Journal

Een Creative Bullet Journal (of Art Journal) is een combinatie van een planner, een notitieboek en een dagboek. Tegenwoordig worden notities en afspraken vaak bijgehouden op een smartphone of op losse briefjes en post-its die overal rondslingeren. Schep orde in de chaos, maak je hoofd leeg en ontspan door het werken in je Creative Bullet Journal.

Recepten? Reisverslagen? Leuke uitspraken van je kind(eren)? To-do-lijsten? Ook die kun je verwerken in je journal. Het leuke is dat jij degene bent die bepaalt wat, hoe en wanneer je iets noteert. Het wordt echt jouw persoonlijke en creatieve uitlaatklep. De een houdt het strak en basic, een ander leeft zich uit met plaatjes, washitape, stempels en tekeningen. Gaandeweg ontdek je vanzelf wat bij jou past.

In deze workshop maak je een begin met jouw Creative Bullet Journal. Er zijn diverse voorbeelden en er is volop materiaal om mee te experimenteren.

Deze workshop is inclusief een starterspakket, bestaande uit een blanco notitieboek A5 met 80 witte pagina’s van stevig (140 grams) papier, een potlood, liniaal, fineliner en lijmroller. Daarnaast kan gebruik gemaakt worden van stempels, inkt, sjablonen, kleurpotloden, washitape, plaatjes, stickers… Als je wilt kun je zelf ook plaatjes en materialen van thuis meenemen en gebruiken.

Kosten: € 26,50 (inclusief de genoemde materialen, koffie/thee en iets lekkers)

creatieve bullet journal workshop
creative bullet journal workshop
bullet journal workshop

Deel dit bericht