Workshops

HET WEERHUYS verzorgt leuke en betaalbare workshops in eigen atelier of op locatie! Bekijk hieronder ons uitgebreide aanbod. Klik op één van de workshops voor meer informatie.

Zin in een gezellige middag of avond creatief bezig zijn? Samen met een groep vriendinnen, collega’s of buren. Voor een familiedag, vrijgezellenfeest of teamuitje. Al ruim 900 personen gingen je voor en de reacties zijn onverdeeld positief.

De workshops kunnen gepland worden op woensdag, donderdag en vrijdag, zowel overdag als ’s avonds of op zaterdag (overdag). Een WEERHUYS-workshop duurt tweeënhalf tot drie uur.

Aanmelden
Je kunt je aanmelden voor onze workshops met het ‘aanmeldformulier’. Dit kan zowel individueel als per groep.
Je kunt je als groep aanmelden voor een workshop in ons atelier als je met minimaal vier, maximaal zes of acht personen bent, afhankelijk van de workshop.
Individueel inschrijven, of met twee of drie personen, is ook mogelijk. Deze aanmeldingen voegen we samen. Als er een groep van minimaal vier deelnemers is, plannen we in onderling overleg een datum.


Op locatie

Workshops voor groepen groter dan acht personen kunnen op een nader overeen te komen locatie worden gegeven. In een straal van max. 50 km en bij minimaal acht deelnemers rekenen wij geen voorrijkosten. Wij gaan er dan vanuit dat je zelf voor drinken en lekkers zorgt.

Opgave minimaal twee weken van te voren in verband met voorbereidingen en het inkopen van materialen. Een (eenvoudige) lunch in combinatie met een workshop is bespreekbaar. Kinderfeestje? Vraag naar de mogelijkheden!

Modern macramé: wandhanger in ring

Macramé is ontzettend populair en dat begrijpen wij heel goed. Met deze knooptechniek van de seventies en materialen van nu, kun je op een heel leuke manier super hippe woonaccessoires maken.
In deze workshop van HET WEERHUYS maak je met verschillende knopen/technieken een wandhanger in een houten cirkel. We werken met ecru macramékoord en houten kralen. De wandhanger is 26 cm breed en in totaal ca. 60 cm lang.

Deze workshop duurt ca. 3 uur.

Kosten: € 26,50 (inclusief alle materialen, koffie/thee en iets lekkers)

Macrame wandhanger in cirkel

Deel dit bericht