Gastenboek

Wij zijn heel benieuwd naar je ervaring met HET WEERHUYS en onze website. Je kunt een bericht achterlaten via het formulier hieronder (even naar beneden scrollen).

48 berichten in ons Gastenboek

 1. Anita komt helaas haar afspraken niet na. Nog steeds de bestelling niet ontvangen. Ze beloofd van alles. Jammer echt geen aanrader!!!!

  1. Beste Gerlyn,
   Jouw brievenbuspakketje is – zoals ik duidelijk in mijn mail had aangegeven – op donderdag verstuurd, daarbij heb ik vermeld dat helaas niet alle post meteen de volgende dag bezorgd wordt door PostNL. Ik kom altijd mijn afspraken na, ook in dit geval, maar op de snelheid en betrouwbaarheid van PostNL heb ik absoluut geen invloed. In jouw geval heeft de post helaas vertraging opgelopen.
   Ik vind het jammer dat je niet eerst rechtstreeks contact met mij opneemt, zodat we samen naar een oplossing kunnen kijken, maar meteen al een reactie in mijn gastenboek plaatst.
   Anita Weerman

 2. Hallo Anita,
  Ik heb dinsdag een bestelling geplaatst en nu a binnengekregen, bedankt.
  Ik ben heel blij met het heerlijk ruikende stuk vanille zeep en de klos touw.
  Ik had ook een heel leuk contact via de mail.
  Groetjes,
  Anita

 3. We hebben afgelopen zondag een hele gezellige workshop handettering gehad. Iedereen was heel enthousiast. Een aanrader dus!

 4. Ik had een memobord besteld en ik kreeg geen bevestiging terug.. ik heb gebeld en meteen werd er actie genomen door met mij mee te denken hoe het kon dat ik geen mail terug kreeg. Mij werd er verteld dat de emails naar hotmail vaker bij de spam terrecht komen. En ja hoor, daar stond de mail! Het geld moest ik overmaken en het kado werd zsm op de post gedaan. Ik kreeg dit na het weekend meteem binnen! Wat ik fijn vond is dat er direct actie werd ondernomen op een klantvriendelijke manier. Hier ga ik zeker nog wat bestellen!

 5. Gisteren een super gezellige en leuke workshop handlettering gehad op locatie (voor ons erg handig)
  vandaag mijn papier afgemaakt. Ik ben helemaal om, en vraag nu aan iedereen of ze een briefje ergens voor nodig hebben
  Deze workshop hebben we gedaan met Zij-actief Steggerda, en alle dames hebben inspiratie opgedaan, en waren druk aan het werk.

 6. Het zwarte wandrek besteld en een dag nadat ik de track & trace-code kreeg; werd het al geleverd, in België dan nog! Mooie en stevige verpakking. Héél goeie service; en bovendien werd het wandrek als cadeautje ook erg geapprecieerd!

 7. Vorige week heb ik wat spulletjes besteld bij het Weerhuys.
  Een paar dagen later ( weekend zat er tussen) ontving ik het pakketje. Super mooie spullen, heel netjes en vooral leuk verpakt. Echt een cadeautje voor mezelf. Bedankt!

 8. Anita heeft een prachtig atelier. Mooie cadeaus voor een leuke prijs. Ze is erg gastvrij. De nieuwe website ziet er goed uit!

Schrijf een bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*